Aston Martin praat met Red Bull Racing 1 minute leestijd

Red Bull Racing Infiniti Renault Aston Martin-1
Nu het Formule 1 circus in Engeland is voor de race op Silverstone, grijpt Aston Martin het moment aan om het gesprek aan te gaan met Red Bull Racing. Het raceteam is de laatste anderhalf jaar teleurgesteld in Renault, de motoren presteren niet. Aston Martin zou graag haar naam weer in de Formule 1 zien, in ruil daarvoor voorziet ze in een deal met Mercedes AMG.

Mercedes AMG
Red Bull Racing maakt er geen geheim van dat ze erg teleurgesteld zijn in Renault waarmee ze een contract hebben tot eind 2016. Ondertussen kijken ze naar teams met Mercedes AMG krachtbron die goed presteren, zoals Williams F1 en Force India.

Aston Martin Red Bull Racing
Voordat Andy Palmer CEO werd van Aston Martin, was hij werkzaam voor Nissan/Infiniti en verantwoordelijk voor de sponsor deal met Red Bull Racing. Hij is dus geen onbekende van het team en zou nu graag de naam Aston Martin in de Formule 1 terug willen zien. Een mogelijke deal zou inhouden dat Mercedes AMG motoren levert aan Red Bull Racing, terwijl Aston Martin de technische partner wordt van het team. In 1959 en 1960 was Aston Martin actief in de Formule 1 maar zonder succes.Categorie(ën)