Zoute Grand Prix koorts in Knokke 1 minute leestijd

_DSC0600 as Smart Object-1
Auto evenementen komen in vele soorten en maten, waarbij de grote evenementen vaak een rijke historie hebben. De Zoute Grand Prix is weliswaar een nieuwkomer, toch heeft dit nieuwe evenement alle allure en prestige die je verwacht van een gerenommeerd evenement. Vanaf 10 t/m 13 oktober wordt de 3e editie van het evenement gehouden, niet te missen voor de echte petrolhead!

Divers
Sleutel voor het succes van de Zoute Grand Prix is de diversiteit in de opzet. Het programma kent een concours, rally (regelmatigheidsproeven) en uiteraard een sale, georganiseerd door het veilinghuis Bonhams. Ook nieuwe auto’s komen in de spotlight te staan, op 13 podia staan de nieuwste bolides als onderdeel van de Top Marques.

Beleving
De ronkende motoren van klassieke Bugatti’s worden afgewisseld met de perfecte lak van een nieuwe McLaren P1. Dit geeft het beste van 2 werelden, klassiek en modern die gebroederlijk de aanwezigen vermaken tijdens de Zoute Grand Prix. Naast al het moois wat te zien en te horen is, maakt een onberispelijke hospitality fantastische dagen compleet.
Onze reporter Alexander van Boekholdt zal voor 2thetrack.com verslag doen van het evenement, hieronder alvast een terugblik naar vorig jaar.Categorie(ën)