McLaren heeft met de 675 LT nog een debuut 1 minute leestijd

McLaren P1 Logo-1
Naast de P1 GTR komt McLaren met nog een nieuw model naar de Autosalon Genève, de 675 LT. Met dit model wil McLaren de strijd aan met modellen zoals de Porsche 911 GT3 RS en Ferrari 458 Speciale. McLaren beloofd dat het een echte sportwagen wordt, die wel een gewoon de straat op mag. Alle details volgen op 3 maart wanneer McLaren alle informatie vrijgeeft en de auto onthuld.

Long Tail
Voor het nieuwe sportieve model heeft McLaren de 650S als basis gepakt, het vermogen opgeschroefd en het gewicht verlaagd. De naam 675 LT verwijst naar het vermogen (675 pk), de letters LT staan voor “Long Tail”, wat refereert aan de McLaren F1 GTR Long Tail. Een sportwagen waar slechts 3 stuks van zijn gemaakt om te voldoen aan reglementen.

Race-gen
Geruchten beweren dat de tot 250 stuks gelimiteerde 675 LT een hoog prijskaartje krijgt, 2x die van een standaard 650S. Om die prijs te rechtvaardigen zal McLaren zwaar leunen op de raceversie van de 650S, die alleen op het circuit mag rijden.Categorie(ën)