Spyker toont B6 Venator Spyder 1 minute leestijd

Spyker B6 Venator Spyder Concept Pebble Beach
Op het Pebble Beach Concours heeft de Nederlandse sportwagen fabrikant Spyker de B6 Venator Spyder getoond. De dakloze versie van de B6 Venator komt slechts een halfjaar later dan de coupe die debuteerde op de beursvloer van Geneve. De auto zou rond de anderhalve euro ton moeten gaan kosten wanneer deze op de markt komt, wanneer dat zover is, is nog niet bekend.

Motor
Welke motor er precies in de Venator ligt is nog steeds niet bekend, het persbericht verteld wel dat het een dwarsgeplaatste V6 betreft. Deze zou goed zijn voor 375 pk, terwijl het totaalgewicht van auto op 1400 kg neerkomt.

Leveren
Volgens Victor Muller rollen vanaf volgend jaar de B6 Venator’s van de band in Zeewolde. Veel onduidelijkheden zullen in de toekomst nog worden onthuld.Categorie(ën)