15x Ferrari 250 GTO op Goodwood 1 minute leestijd

Ferrari 250 GTO Line-up Goodwood Revival 2012 2thetrack-1
Terwijl op het Engelse Silverstone een nieuw record van Ferrari’s op 1 circuit werd gezet, stonden op de Goodwood Revival een handvol Ferrari’s waarvan de waarde misschien wel meer is dan de bijna 1.000 op het asfalt van Silverstone. Maar liefst 15 Ferrari 250 GTO’s stonden op de paddock en reden elke dag een parade over het circuit, dat om het voormalige militaire vliegveld ligt. De auto’s reden niet alleen een parade, een aantal wagens deden ook mee met de races!

Just Sold
Bijzonder was dat de licht-groene GTO, die recent is aangekocht door Craig McCaw ook aanwezig was op Goodwood. Sir Stirling Moss werd daarom weer even herenigd met de auto die ooit speciaal voor hem was gebouwd.Categorie(ën)