Bentley Leusden van start 1 minute leestijd

Bentley Continental GT V8 PON Koopmanshuis
Vandaag is het nieuwe Bentley Leusden van start gegaan, importeur PON heeft hiervoor het koopman huis op het terrein te Leusden verbouwd. Hessing nam in 1972 het importschap op zich, wat Louwman Exclusive cars graag had doorgezet. In de verklaring die Bentley vandaag heeft verstuurd wordt de 60 jaar lange historie van VAG met PON benadrukt, waarmee het de meest logische partner is voor verkoop en after-sale services.

Leiding
Hans Mulder staat aan het roer van Bentley Leusden: “Het merk Bentley heeft een zeer sterke reputatie in Nederland. Dit vormt dé basis waarop we ons dealerschap bouwen. Tegelijkertijd bepaalt dit de richting voor de toekomst. We zijn dè partner voor de klant die op zoek is naar auto’s die ongeëvenaarde sportiviteit en elegantie combineren. Daarbij bieden we ook service van absolute topklasse.”
Met het nieuwe (een euro ton) goedkopere V8 model, is het dealerschap verzekerd van een mooie verkoop-boost.Categorie