Reportage over Martino Rosso Racing Team 1 minute leestijd

Ferrari 458 GT2 Martino Rosso-1-10
Altijd benieuwd geweest naar wat er speelt achter de schermen bij een Supercar Challenge raceteam? 2thetrack.com was een raceweekend bij Martino Rosso Racing, die met een Ferrari 458 GT2 uitkomen in de Super GT-divisie. Kom alles te weten over de auto en maak kennis met de coureurs Martin Lanting en Bob Herber, binnenkort op 2thetrack.com.

Topsport
Racen is topsport, waarbij niet alleen talent en uithoudingsvermogen telt, ook de inhoud van de portemonnee. Daarom is autosport een van de moeilijkste sporten om op een hoog niveau te beoefenen. De happy-few racen in een aantal klassen, waaronder de Supercar Challenge, die wordt verreden in de Benelux. In dit kampioenschap strijden zowel gentlemen drivers als professionele coureurs.

Team dynamiek
Autosport is niet zomaar een hobby, er komt veel bij kijken om vooraan het veld te strijden om de overwinning. In het geval van Martino Rosso Racing, word de ondersteuning verzorgd door Dutch Racing Service en AF Corse, de officiële racetak van Ferrari.

Reportage
Binnenkort verschijnt de volledige reportage op 2thetrack.com, naast mooie racebeelden kom je ook alles te weten over de auto. Voor nu hebben we alvast een teaser video van een minuut en een gallery hieronder.Categorie(ën)