BMW 4-serie in concept 1 minute leestijd

2012 BMW 4-serie concept
Net als dat de 6-serie de Coupe en cabrio variant van de 5-serie is, zal de 4e generatie van de 3-serie coupe en cabrio, bekend staan als 4-serie. Om de wereld warm te maken voor het nieuwe model presenteert BMW een concept die een stuk sportiever is gevormd dan de 4-deurs auto die al enige tijd op de markt is. Volgens BMW is de upgrade van het cijfer niet toevallig, meer sportiviteit, exclusiever en een groter verschil ten opzichte van de sedan zal de 4-serie onderscheiden. De Concept zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Detroit Motor Show in januari volgend jaar.

M4
De concept zoals gepresenteerd door BMW is inderdaad een stuk sportiever dan de huidige 3-serie sedan, extra sportieve bumpers en interieur met een rooster in het zijscherm. Een uiteindelijk productie model zal waarschijnlijk weinig afwijken van het concept, al zullen de verzonken deurgrepen helaas het productiestadium niet halen. De 4-serie betekend wel het einde van de M3 Coupe.

[nggallery id=119]Categorie(ën)