Bugatti Vision Gran Turismo voor de fans 1 minute leestijd

Bugatti Vision Gran Turismo IAA Frankfurt 2015-46
Na vele merken, heeft ook Bugatti een auto gebouwd speciaal voor de Playstation game Gran Turismo, de Vision Gran Turismo. De marketing afdeling van Bugatti verteld trots dat de auto is voor de fans van het automerk. Immers is het in het echt zien, laat staan rijden in een Bugatti iets wat velen niet zullen meemaken. Maar de Vision Gran Turismo staat voor meer, het toont de nieuwe, meer sportieve designtaal van Bugatti.

Niet rijden
Het model dat Bugatti op de IAA Frankfurt beursvloer presenteert, zal echter niet in het echt de circuits onveilig maken. Het is puur een wagen die het wachten op de Chiron mogelijk maakt. Die Veyron opvolger wordt pas ergens volgend jaar verwacht, wat er overblijft van de sportieve details, is nog te bezien.

Gallery!
Op de IAA Frankfurt kregen we naast een pers-conferentie, ook de auto van dichtbij te zien. Daarom een extra grote gallery van dit bijzondere model!

 Categorie(ën)