Vernieuwde Bentley Continental familie 1 minute leestijd

Bentley Continental GTC Convertible Autosalon Geneva Motor Show 2015-1
5 jaar na de presentatie van de nieuwe Continental GT, staat dit jaar de hele familie in het nieuw op de Genève Motor Show. Andere bumpers, technologische upgrades en meer vermogen uit de W12 motor.

Optisch
Bentley heeft gekozen om de bumpers flink aan te pakken, met aan de voorzijde een extra lijn die onder de koplampen, tussen de grille doorloopt. De achterbumper is op de V8 en V8 S modellen voorzien van een nieuwe diffuser, op elk model is de gehele bumper breeder gemaakt. De wielkasten zijn iets anders vormgegeven en een rooster is geplaatst in de zijschermen achter de wielen. Dit rooster is voorzien van een chromen ‘B’, net als op de Mulsanne. Zoals altijd bij een facelift, is er nu keuze uit meer kleuren en nieuw design velgen.

Interieur
Het model krijgt nu de laatste snufjes mee uit de Volkswagen group, zoals WiFi connectiviteit  en aansluitingen voor een smartphone of tablet. Het interieur is vernieuwd en nu voorzien LED sfeerverlichting, het instrumentarium is aangepast en de weergave van het infotainment systeem is aangepast.

Vermogen
Bentley heeft het vermogen van de V8 en V8 S onveranderd gelaten, de W12 krijgt er 15 pk / 20 Nm bij en heeft nu cilinderuitschakeling-technologie. Het vermogen is nu totaal 590 pk / 720 Nm bij een verbruik van 14,1 liter op 100 km.Categorie(ën)