Porsche steekt Targa in GTS jas 1 minute leestijd

Porsche 911 Targa 4 GTS NAIAS Detroit Motor Show 2015
De iconische 911 Targa is 50 jaar oud, om dat te vieren heeft Porsche het huidige Targa model in een extra sportief, GTS jasje gestoken. Een wide-body, 20″ velgen met centrale wielmoer en zwarte accenten maken de auto sportiever en agressiever, met 430 pk is het nu ook de meest krachtige Targa verkrijgbaar. Vanaf maart is de auto te bewonderen in de Porsche showroom, vanaf € 172.401 is de auto te bestellen.

GTS-kuur
Veel sportieve opties op de GTS zijn nu standaard, zoals Porsche Active Suspension Management (PASM), een sportuitlaat en het Sport Chrono pakket. De auto is voorzien van de ‘GTS’ letters op deur en geborduurd op de hoofdsteunen. Verder is het interieur standaard voorzien van een leer en alcantara combinatie.

Specificaties
In de 1560 kg zware Targa 4 GTS accelereer je binnen 4,3 seconden naar 100 km/h, op weg naar een topsnelheid van (meer dan) 300 km/h. Het 4-wiel aandrijving systeem heeft een op de achteras multi-plate clutch gekregen met koppel regeling om continue het vermogen te variëren.Categorie(ën)