Astra OPC Extreme op de vloer 1 minute leestijd

Opel Astra OPC Extreme Autosalon Geneve 2014-1
Een opvallende publiekstrekker is Opel’s sportieve Astra OPC Extreme. 100 kg lichter dan de Astra OPC, en een vermogen van tussen de 310 en 320 pk is inderdaad een extreme hatchback. Productieplannen zullen pas na de motor show worden gemaakt, verwacht een productie aantal tussen de 50 en 250 modellen.

Raceauto voor de weg
De auto is op alle fronten aangepast en is bedoeld voor de track-day gangers. Wie zijn hobby erg serieus neemt, kan de auto instellen naar het circuit waar hij is dankzij de in te stellen schokdempers.

Vauxhall
Waar de Nederlandse vertegenwoordiger een flinke slag om de arm houdt, weten Engelse media juist te vertellen dat de Vauxhall Astra VXR Extreme er zeker komt.Categorie(ën)