Porsche informatie lekt uit 1 minute leestijd

Porsche presentatie 2014
Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een smartphone met camera, vervelende consequentie is dat geheimen makkelijk zijn vast te leggen. Zo ook tijdens een dealer bijeenkomst van Porsche met alle informatie over de 2014 modellen. Informatie over de Macan, 911 Targa en Boxster/ Cayman GTS.

Macan
Een belangrijk model voor Porsche, is de ‘baby-Cayenne’, die over een maand wordt onthuld op de LA Motor Show. Volgens de presentatie komt de auto in 2014 op de markt met 2 6-cilinder turbomotoren. Een 3 liter V6 voor de Macan S, een 3,6 liter V6 voor de Macan Turbo. Later zal een 2 liter 4-cilinder uit het rek van Audi het hart vormen van de instap Macan.

Targa
Door spyshots was het al duidelijk dat de kenmerkende beugel na 2 generaties weer terugkomt op de Targa. Het model zal ook in de Verenigde Staten worden gepresenteerd, in januari tijdens de NAIAS in Detroit. Uiteraard is het dak van de auto is volledig elektrisch bedienbaar.

Boxster & Cayman GTS
Vreemd genoeg gaan we vanuit de Verenigde Staten gelijk door naar Beijing. Daar zullen de Boxster GTS (330 pk ) en Cayman GTS (340 pk) worden onthuld. Beide auto’s krijgen de handgeschakelde versnellingsbak met 7 verzetten uit de 911, of de 7-traps PDK transmissie. Uiteraard is het uiterlijk van de GTS modellen extra sportief gemaakt en staan de auto’s op 20″ velgen.Categorie