Porsche test de nieuwe Targa 1 minute leestijd

Porsche 991 911 Targa 2013 Spyshots
Slim vermomd als normale 911 Cabrio, is Porsche bezig met het testen van de nieuwe Targa. Op de spyshots is te zien dat het klassieke format van de Targa zoals op de 964 (die is gebouwd tot 1994), weer terug komt. De opvolger met codenaam 993 had een vast glazen dak, iets wat 17 jaar lang, tot op het meest recente model werd volgehouden. De auto wordt voor de zomer van 2013 verwacht, of de auto nu ook leverbaar wordt als achterwiel-aandrijver, laat zich nog raden.

Afneembaar
Op de foto’s is te zien dat de auto een afneembaar dakdeel heeft, daarachter de kenmerkende beugel met grote achterruit die voor een groot gedeelte is gecamoufleerd. Voor de officiële presentatie moet nog even gewacht worden, eerst is de Carrera 4 en 4S aan de beurt die binnenkort (waarschijnlijk op de Mondial de l’Automobile Parijs) wordt onthuld.Categorie(ën)