Publieksdebuut Bentley Flying Spur 1 minute leestijd

Bentley Flying Spur onthulling op de Autosalon Geneve 2013
Op de Autosalon Genève heeft Bentley de nieuwste generatie Flying Spur getoond. Het publieksdebuut volgt nadat Bentley eind februari alle informatie van de auto vrijgaf. De auto wordt voortaan niet meer aangeduid als Continental, is 50 kg lichter dan zijn voorganger en bied meer comfort.

Cijfers
Terwijl Dr. Wolfgang Schreiber de auto presenteerde, vertelde hij ook trots over een nieuw record-jaarIn 2012 werden er ruim 8500 auto’s gebouwd voor klanten, waarbij het Midden-Oosten nog de grootste markt bleek. In Genève waren vooral Aziaten geïnteresseerd in de auto, waarvoor een aantal presentaties waren georganiseerd.

Duaal
Bentley legde graag de nadruk op het duale karakter van de auto, “how you arrive is up to you”. Waarmee ze willen zeggen dat de auto zowel ideaal is om in gereden te worden, als wel zelf achter het stuur.

[nggallery id=131]Categorie(ën)