Pagani van Lewis Hamilton gespot 1 minute leestijd

Pagani Zonda 760 LH
Eerder hadden meerdere bronnen bevestigd dat Lewis Hamilton een Zonda 760 RS heeft besteld, nu is de auto gespot bij de fabriek van Pagani. De auto heeft donker paarse lak met zichtbaar carbon fiber, in het interieur is het thema doorgevoerd met zwart leer en paarse details. De auto heeft gelijkenissen met schetsen van de 750 die was besteld door de Al Thani familie, bronnen vertelen echter dat het een compleet nieuwe auto is.

Binnenkort
Op de foto’s van Jalopnik is de auto te zien die vertrekt voor een test-rit, wat betekend dat McLaren F1 Team coureur Lewis Hamilton niet lang meer hoeft te wachten op de auto die zijn naam draagt. De auto met meer pk’s dan de Zonda R, is uniek gemaakt door een paar wijzigingen aan de achterzijde. een afwijkende airduct op het dak, een grote spoiler en vin tussen die 2 onderdelen, geven een extra race uitstraling.Categorie