Big Bang Ferrari 1 minute leestijd

Hublot Big Bang Ferrari
Sinds 5 november vorig jaar is Hublot de officiële tijd-partner van Ferrari. Hublot zal prijken op de tijdsmetingen van evenementen zoals de 458 Challenge en uiteraard op de horloges van het Zwitserse merk. Om het begin van de samenwerking te vieren heeft Hublot een horloge gepresenteerd waarvan de kast volledig uit Carbon Fiber is vervaardigd. Na het exclusieve viering model (20 stuks) prijkt het steigerende paard nu ook op de Hublot Big Bang.

Details
Het zichtbare Unico uurwerk heeft een mooie referentie naar het raceauto merk, de rotor heeft de vorm van een velg. Het automatische uurwerk heeft een reserve van 70 uur en is ook zichtbaar door saffierglas aan de onderzijde. De zijkanten hebben carbon-fiber en zwart rubber details, de skelleton-wijzerplaat heeft Ferrari rode en gele details.

Magic Gold
De kast van het horloge heeft het nieuwe Hublot bevestigings-systeem, dat het eenvoudig variëren van bandjes mogelijk maakt. Het horloge wordt geleverd met 2 bandjes en start in Juni van dit jaar. Tijdens Baselworld kon Breitling nog geen definitieve versie van de Magic Gold variant tonen, het innovatieve 18 karaat goud is vrijwel onkrasbaar. Het horloge is gelimiteerd tot 500 stuks, de titanium versie tot 1000 stuks.Categorie