Nieuwe dynamische A-klasse 1 minute leestijd

Mercedes-Benz A-klasse

Mercedes-Benz brengt veel kwaliteit van het topsegment en sportiviteit van huistuner AMG naar de kleine A-Klasse. Door nieuwe motoren en een dubbele koppeling transmissie, hoopt het premium automerk meer BMW en Audi rijders te verleiden om te kiezen voor Mercedes’ kleinste. De auto wordt vanaf September geleverd met AMG, Urban of Style pakket.

Apple
Het vorig model had een MPV styling, met een hoge daklijn was de auto zeker niet sportief te noemen. Door te kiezen voor een meer dynamisch uiterlijk zal de auto voor de jongere lease rijder interessant worden. Vrijwel iedereen in deze doelgroep heeft een smartphone, met als populairste model de iPhone. Daarom heeft Das Haus voor de bediening van de auto de smartphone als integraal onderdeel gemaakt, met een speciale App is het infotainment systeem aan te sturen.

Schakelen
Mercedes-Benz presenteert de auto dus niet zomaar als ‘The pulse of a new generation’. De compleet nieuw ontwikkelde auto wordt geleverd met een 6 versnellingen handbak, of 7-traps sequentiële versnellingsbak. Er zijn 6 motoren om uit te kiezen, die allemaal zijn voorzien van directe inspuiting en turbo technologie. Dit zijn respectievelijk de A160, A180, A200, A180 CDI, A200 CDI en A220 CDI.

[nggallery id=23]Categorie(ën)