Audi TT Roadster 1 minute leestijd

Audi TT Roadster 2014
Na de onthulling van de TT Coupé in Genève, zal Audi de roadster versie onthullen op de Parijs Motor Show. Voor de onthulling heeft Audi alvast een set foto’s en informatie vrijgegeven, naast het open dak zijn er geen verschillen met de dichte versie.

Motorisering
De auto is in 3 versies te krijgen; 2.0 TFSI, TT TDI en het TT-S topmodel dat 310 pk/380 Nm koppel levert. Door meer aerodynamische weerstand van het dak en het extra gewicht zijn de specificaties van de auto iets minder dan de coupé. Het 39 kg wegende dak kan in 10 seconden openen of sluiten.

Showroom
Wie de auto wil bestellen moet nog even geduld hebben, pas maart volgend jaar staat de auto bij de dealers, tijdens de motor show van Parijs worden de prijzen bekend gemaakt.Categorie(ën)