Eerste details McLaren P1 GTR 1 minute leestijd

McLaren P1 GTR Teaser
McLaren heeft de eerste details bekend gemaakt over de P1 GTR, een circuit-versie van de P1 hypercar. De wagen krijgt een forse make-over en een vermogen van 1000 pk, voor de forse prijs van bijna € 2,5 mln. Daarvoor krijg je niet alleen de P1 GTR, maar ook een lidmaatschap op het ‘GTR programme’, wat allerlei exclusieve perks biedt waaronder ten minste 6 trackdays op internationale Formule 1 circuits.

P1 GTR
Eerder vroeg McLaren aan haar P1 klanten of er misschien interesse zou zijn in een track-only versie van het topmodel. Blijkbaar is daar positief op gereageerd, want gisteren verstuurde McLaren een teaser afbeelding en een pers-bericht over de auto die dus P1 GTR gaat heten.

F1 GTR
Voordat er wordt begonnen aan de bouw van de extreme wagens, zal McLaren eerst de P1 straat wagens afbouwen. Verwacht wordt dat dit medio 2015 zal zijn, toevallig is dat ook wanneer de F1 GTR zijn 20e verjaardag heeft.

GTR Programme
Klanten die overgaan tot aanschaf van het circuit-speeltje, worden automatisch lid van het GTR programme. Met dit exclusieve lidmaatschap krijg je toegang tot diverse onderdelen van het F1 ontwikkel programma zoals de fitness-coach, F1 simulatoren en consultaties met Frank Stephenson, de design director van McLaren. Maar belangrijker, er worden ten minste 6 track-days georganiseerd op Formule 1 circuits over de wereld.Categorie