Cayman GT4 topmodel gespot 1 minute leestijd

Porsche Cayman GT4 2015-2016 Spyshot
Op de Nürburgring is de Porsche GT3 RS uitermate populair, daar komt volgend jaar weer een ring-lieveling bij, de Cayman GT4. Waar anders dan vlakbij de Nordschleife werd een test-auto gespot met spoiler, zonder camouflage. De spyshots komen vlak nadat bekend is geworden dat er een Cayman topmodel komt, wat een 911 Carrera voorbij rijdt.

Sportief
Op foto’s is te zien dat de auto flink sportiever oogt dan de standaard Cayman, dankzij GT3 details zoals een spoiler, centrale uitlaat en grote luchtopeningen in de voorbumper. Ook is de auto uitgerust met een rolkooi, in weinig opzichten lijkt de auto op de Cayman GTS, de nu nog meest sportieve uitvoering.

Aandrijving
Omdat Porsche de auto niet heeft ingepakt met camouflage weten we nu meer over het uiterlijk, maar wat de aandrijving verzorgd is nog een mysterie. Het zou kunnen dat het 6-cilinder blok flink wordt getuned, al dan niet in combinatie met hulp van een hybride-systeem. Sommige bronnen zeggen dat het Porsche’s eerste 4-cilinder model (naast de Macan 4-cilinder die exclusief voor China is bedoeld) gaat worden. Welke motor ook wordt gekozen, het schakelen zal in ieder geval gaan via een PDK.

 Categorie(ën)

 • Bastiaan

  Is dit wel een test model van Porsche? Aangezien het kenteken niet begint met S GO..? 😉

  • Tom

   Waarom het kenteken is geblurred, weet ik niet 😀

   • dennisenderink

    Ik denk dat Bastiaan doelt op het kenteken, welke “LB B 4083″ is. (zoals te zien op diverse andere spyshots)