Nederlandse introductie Mercedes-Benz S-klasse 2 minutes leestijd

2014 Mercedes-Benz S-klasse AMG package-1
Afgelopen weekend heeft Mercedes-Benz tijdens een 2-daags evenement de nieuwe S-klasse gepresenteerd aan haar clientele. Daarvoor was de kelder verbouwt tot presentatie ruimte, waarbij de bezoeker voor het zien van de 2014 S-kasse, eerst de ontwikkeling volgende van 9 generaties sinds 1954. Er stonden 2 auto’s geparkeerd, de standaard (vanaf € 94.650) en de verlengde versie (vanaf € 100.950).

Edition 1
Natuurlijk waren de auto’s voorzien van een sloot aan opties, waardoor de prijs van de getoonde modellen opliep naar voorbij de € 170k. Vooraan stond een S-klasse voorzien van het AMG line pakket, achter een S400 Hybrid met het Edition 1 pakket. Dit laatste pakket biedt wel veel waar voor zijn geld, een verzameling van de mooiste opties zoals het Air Balance pakket, blauw designo nappa-lederen bekleding en mirtehout Sunburst decoratiestrips. Dit pakket is leverbaar tot maximaal 1 jaar dat de S-klasse op de markt is.

Comfort
2014-Mercedes-Benz-S-klasse-1-9S-klasse staat synoniem voor weelderige luxe, de stoelen vormen zich op elk gewenste manier, terwijl de massagefunctie het rijden veraangenaamt. Het interieur is in de meest luxe uitvoering voorzien van ruim 300 LEDs waarvan de kleur is in te stellen naar wens.
Het instrumentarium wordt gevormd door 2 12,3 inch monitoren, waarbij het middelste display optioneel kan worden voorzien van splitsing techniek waardoor de bestuurder een ander beeld krijgt dan de passagier.

Unaniem
Tijdens ons bezoek werd duidelijk dat alle aanwezigen onder de indruk zijn van de S-klasse. De veeleisende klanten van Mercedes-Benz zien in de S-klasse wederom een klasse-leidende auto en mede dankzij een goodie-bag zullen de gasten deze auto niet snel vergeten.Categorie