Creatief met een Rolls Royce 1 minute leestijd

Rolls Royce Art Deco Parijs Motor Show 2012
Parijs is de stad van de Art Deco stroming, het was immers het thema van de wereld tentoonstelling van 1925. Daarmee voor Rolls Royce de plek 3 bijzondere uitvoeringen te presenteren. Op de stand stond een zwarte Phantom met groene details, een lichtblauwe Drophead en een blauw/grijs gekleurde Ghost. De auto’s hebben allemaal een eigen motief thema, bijzondere stiksels en een verlichte Lady of Extacy op de grille.

Bijzonder
Omdat Rolls Royce geen nieuw model had te presenteren, heeft het kosten nog moeite gespaard om de bespoke auto’s echt bijzonder te maken. De Phantom Drophead was voorzien van parelmoer inleg in de helder witte decoratie strips.

Aviator
In de lounge had Rolls Royce een andere special edition geparkeerd, de Aviator Edition die eerder op het Pebble Beach concours werd gepresenteerd.

[nggallery id=103]Categorie(ën)