Ferrari F70 in Parijs? 1 minute leestijd

Ferrari F70 impression
Ferrari laat niets los, de geruchten machine draait volop, de verwachtingen zijn hooggespannen, komt de Enzo opvolger codenaam F70 naar Parijs? Precies 10 geleden was de Ferrari Enzo voor het eerst te zien op de beursvloer van de Mondial de l’Automobile, iets wat de geruchten alleen maar sterker maakt.

Aandacht
Het aantal primeurs van de Parijs Motor Show is (net als de Autosalon Geneve van dit jaar) enorm. Lamborghini wist in Zwitserland nog de meeste aandacht te trekken met de Aventador J, de F12berlinetta raakte zelfs wat ondergesneeuwd, des te belangrijker voor Ferrari om een half jaar later alle aandacht voor zich op te eisen. Echter zal het niet makkelijk zijn, er wordt een supercar concept van Peugeot verwacht en McLaren is al enige tijd de F1 opvolger aan het teasen.

Verwachtingen
Ferrari zal het moeilijk krijgen om de verwachtingen waar te maken, het zal een hybride aangedreven supercar met 1000 pk worden. De achterwielen worden aangedreven door een V12 (gebaseerd op de FF en F12berlinetta motor) met 800 pk, terwijl 2 100 pk elektromotoren de voorwielen van power voorzien. Of Ferrari de verwachtingen waar kan maken zal blijken op 27 september als de Autosalon Parijs zijn deuren opent voor de pers.



Categorie(ën)