Rolls Royce dealerschap naar Cito 1 minute leestijd

Rolls Royce Phantom coupe
Donkere wolken pakken zich samen boven het exclusieve dealerschap van Louwman, na Bentley kiest nu ook Rolls Royce voor een andere importeur. Cito Motors uit eindhoven is dealer van onder andere Jaguar en Aston Martin, het grote luxe merk past daarmee perfect in het aanbod. Cito Motors is op dit moment aan het bouwen voor een nieuw onderkomen dat in het 2e deel van dit jaar gereed moet zijn.

Grote stap
Cito Motors is geen onbekende dealer in Nederland, de dealer met werkplaats staat hoog aangeschreven met bijvoorbeeld de beste Aston Martin monteur (William Duine) wereldwijd. Rolls Royce Sales en Marketing manager Joylon Nash roemt de ervaring en service gerichtheid van het bedrijf. Marissa van Laarhoven is aangesteld als Directeur van Rolls Royce Nederland, ze is de dochter van eigenaar Hein van Laarhoven.

VAG merken
Eerder koos Bentley ervoor om niet mee te doen met de doorstart van Louwman, maar te kiezen voor een nieuwe importeur met PON. Het bedrijf met rijke historie met het importeren van VAG modellen is ook in gesprek voor 2 andere supercar merken uit de VAG stal, Lamborghini en Bugatti. Begin februari van dit jaar kondigde Kroymans aan weer officieel dealer te zijn van Maserati, wat nog meer concurrentie voor Louwman betekend.Categorie(ën)