BMW 2-serie cabrio gespot 1 minute leestijd

BMW 2-series cabriolet spyshot
De BMW 2-serie cabriolet is gespot tijdens het testen in Duitsland voor het debuut op de Parijs Motor Show in oktober. De open 2-serie is de opvolger van de 1-serie cabriolet en onderdeel van de nieuwe typeaanduiding-strategie van BMW.

Stoffen-dak
Net als zijn voorganger, behoudt de 2-serie cabriolet zijn stoffen-dak. Ook de vormen van de 2-serie zijn ongewijzigd gebleven, duidelijk te zien door de zeer minimale camouflage op de auto. De auto meet 443 cm in de lengte en 177 cm in de breedte.

Basis
Vanaf het debuut in Parijs zal de auto te bestellen zijn, in eerste instantie als 220i, 220d en M235i. Later zal daar de 218d en 225d aan worden toegevoegd en te bestellen als SE, Sport, Modern of M Sport. Het M235i topmodel heeft met de optionele 8-traps automaat een acceleratie naar 100 km/h in 4,8 seconden.Categorie(ën)