100 biedingen op Nürburgring 1 minute leestijd

Nurburgring Complex
Na het faillissement van het bedrijf dat het gehele Nürburgring complex exploiteert bijna een jaar geleden, is nu bekend geworden dat er ten minste 100 biedingen zijn binnengekomen. van de 100 biedingen, acht KPMG een dertigtal serieus. Onder de geïnteresseerde partijen zit bijvoorbeeld ADAC, de grootste auto vereniging van Duitsland, te vergelijken met de ANWB in Nederland. Wanneer het complex wordt verkocht, is het nog maar de vraag hoe de toekomst van het circuit eruit zal zien.

Omvattend
De partijen hadden tot 12 juni om een bod neer te leggen voor niet alleen de in 1920 aangelegde Nürburgring Nordschleife. Het Grand Prix circuit, Motorsport Resort, achtbaan, congress hal en bijbehorende hotel zitten in de deal. Biedingen hoeven zich niet te beperken tot het volledige pakket wat Nürburgring GmbH achterlaat, het is goed mogelijk dat de onderdelen individueel worden verkocht.

Zomer
Met het mooie zomer weer, heeft men zich geen zorgen te maken over de befaamde Touristenfahrten. De baan en alle evenementen blijven gewoon plaatsvinden, in de herfst moet er een definitief bod liggen waarna nog de nodige due diligence moet worden uitgevoerd.



Categorie