Verkopen Tesla Model S gaan hard 1 minute leestijd

Tesla Model S Autosalon Geneve 2013-1
Wie had 5 jaar geleden kunnen bevroeden dat Tesla ooit hogere verkoopcijfers zou noteren dan Mercedes-Benz en BMW? Bijna niemand en toch is het Tesla gelukt om met de Model S betere verkoopcijfers te noteren dan de Duitse concurrenten.

Amerikaanse markt
Uiteraard gaat het nu over de verkopen in de Verenigde Staten, de eerste 3 maanden van dit jaar om precies te zijn. In deze periode werden er 4.750 Tesla Model S’s op kenteken gezet, tegenover 1.462 Audi A8’en, 2.338 BMW 7-series en 3.077 Mercedes-Benz S-klasse’s.

Vergelijking
Hoewel de Model S niet het raffinement en luxe haalt van de grootste directie-wagens, hebben de auto’s wel een vergelijkbare prijs. Het is goed nieuws voor Tesla, die op dit moment nog vasthoudt aan een non-franchise formule, waarbij klanten online een auto bestellen.Categorie