Formule 1 GP Australië 1 minute leestijd

Formule 1 Albert Park Street Circuit
Traditiegetrouw start het Formule 1 seizoen in Melbourne, Australie. Sinds 1996 wordt Albert Park omgetoverd tot waardig Formule 1 circuit, wat garant staat voor spektakel en sensatie.

2013
Met nieuwe auto’s voor de teams en diverse rijder wisselingen zal dit al voor een mooie Grand Prix zorgen. De eerste Grand Prix van het seizoen staat bekend om haar onvoorspelbaarheid. Een ronde is 5.3 kilometer lang en er worden 53 laps gereden.

Lokale tijd & weersverwachting
De race is lokale tijd om 5 uur in de middag. Voor de Nederlandse fans betekend dit om 7 uur het bed uit om de race te zien. De race is live the zien op Sport 1 (achter de decoder), de BBC zendt de eerste race niet uit, dat wordt de GP van China. De weervoorspelling is goed al is er voor zaterdag en zondag een regenbui verwacht, de temperatuur schommelt tussen de 19 en 22 graden.Categorie