Het meest luxe busje 1 minute leestijd

Mercedes-Benz Viano Vision Diamond
In het ‘gechauffeurd-worden’ land bij uitstek, China, presenteert Mercedes-Benz een ultieme luxe bus. Het bestuurders compartiment is afgescheiden van het volledig verbouwde interieur voor de passagiers. Wat is uitgevoerd met het ‘Magic Sky Control’, het veranderen van belichting en privacy via de knoppen op het middenconsole, dit systeem veranderd de tint van het glas.

Stoelen
De kalfslederen stoelen zijn verwarmt, geventileerd en voorzien van een massage-functie, zilveren drinkbekers verschijnen elektronisch. Het audio-merk Bang & Olufsen verzorgd met het BeoSound Viano high-end geluid kwaliteit. De auto is voorzien van WLAN en alle entertainment functies zijn te bedienen via een iOS App. Via een 40″ scherm hebben de passagiers goed zicht op de weergegeven informatie.Categorie(ën)