3 maal Aston Martin Dragon 1 minute leestijd

Aston Martin Dragon 88 Limited Edition
Ook Aston Martin presenteert speciaal voor de Chinese markt een model, de Dragon 88 Limited Edition. Het pakket is leverbaar op 3 modellen, de DBS, Virage en V8 Vantage S en is gelimiteerd tot 88 stuks. Volgens de trent is de auto uitgedost met gouden details, en zelfs een 24-karaats logo op de motorkap. De auto is leverbaar in Amethyst Red, Volcano Red of Champagne Gold.

Kleuren
Ook voor het interieur is er een beperkte keuze, namelijk Spicy Red, Deep Purple of Chancellor Red leder. De auto wordt geleverd met zilver afgewerkte 20″wielen met 10-spaken, die zwarte remklauwen huisvesten. Op de instaplijsten is ook terug te vinden dat het een special model betreft, wat verder staat verklaard in een speciale presentatiebox met de sleutels, gebruikershandleiding en een paar B&O oordoppen.Categorie(ën)