Bling King Diamond Jubilee 1 minute leestijd

Bentley Mulsanne Jubilee Edition
Queen Elizabeth II beleeft dit jaar haar diamanten jubileum, een bijzondere prestatie want alleen Queen Victoria ging haar voor in 1897. Voor Bentley als hofleverancier, natuurlijk de taak om daar iets speciaals mee te doen. De Mulsanne Diamond Jubilee, er worden 60 exemplaren gebouwd, waarvan elke auto staat voor een jaar dat de koningin aan de macht is. Elk model heeft diverse speciale details, waarbij het gebruik van goud niet geschuwd wordt, iets wat nu al de trent van 2012 is geworden.

Crisis?
Bentley wist (ook volgens de trent) het vorig verkooprecord te verpulveren. In het eerste kwartaal van dit jaar wist het merk 1759 auto’s te verkopen, een stijging van maar liefst 46,6%. Dat het goed gaat mag getoond worden, zo is de picknick tafel voor de passagiers aangekleed met goud en zijn de hoofdsteunen versierd met gouden logo’s.
De Motorshow van dit jaar valt samen met het openingsgala van het grootste Bentley dealerschap in Azië, dat zich ook in Peking heeft gevestigd.

[nggallery id=70]Categorie(ën)