Chinese Ferrari viering 1 minute leestijd

Ferrari 458 Italia Special Edition China 20th Celebration
Al sinds 20 jaar verkoopt Ferrari auto’s in China, een jubileum dat gevierd moet worden, met een special edtion. De auto gespoten in Marco Polo Red heeft unieke 5-spaaks gouden velgen, donkerrood carbon-fiber in het interieur en een Chinese draak op de voorklep. De oplage is niet toevallig gekozen, de gelimiteerde productie van 20 stuks zijn exclusief bestemd voor de Chinese markt.

Longma
De Italiaanse autobouwer heeft de inspiratie van het Oud-Chinese thema Longma, wat staat voor de kracht en geest van het legendarische draak-paard. De auto heeft een aantal bijzondere details, zoals de start-knop op het stuur, die enkel een Chinees karakter als opschrift heeft. Verder komt het goud van de velgen komt terug in de voorbumper en op de sideskirts.
De auto zal worden onthuld in het Italia Center op het Shanghai World Expo Park, waar Ferrari voor tenminste 3 jaar een bijzondere collectie heeft tentoongesteld. De auto zal waarschijnlijk ook verschijnen op de Beijing Motorshow.

[nggallery id=61]Categorie(ën)