M6 cabrio en plein public 1 minute leestijd

BMW M6 Convertible
Alle info over de M6 coupé en cabrio waren lang bekend, de coupé stond op de Autosalon Genève, op de New York Motorshow is de cabrio voor het eerst te zien. Voor de dealers is het precies omgekeerd, de open versie is beschikbaar voor de zomer, de dichte versie einde van de zomer. Stond in Genève nog een rode versie met goudkleur remklauwen, in de VS is het wat meer ingetogen met BMW blauwe lak en remklauwen.

Schakelen
De motor die de basis vormt van de ‘M’ auto, is gelijk aan de X6 M en X5 M die in 2009 op de markt kwamen. Door wijzigingen in de motor produceert deze meer pk’s, koppel en is het toeren-maximum omhoog bijgesteld. In de Verenigde Staten is de M5 leverbaar als handgeschakeld, of de M6 dat ook wordt is nog niet bevestigd. Wat de beslissing ook wordt van BMW maakt voor de Europese markt niet uit, de handgeschakelde versie is exclusief in de VS.

Langzamer
De open versie is een tiende van een seconde langzamer naar de 100 km/h dan de dichte versie, een halve seconde naar 200 km/h, de topsnelheid blijft begrenst op 250 km/h. Het schakelen wordt verzorgd door dezelfde M-DCT Drivelogic transmissie.

[nggallery id=53]

[nggallery id=54]

[nggallery id=56]Categorie(ën)