TechArt’s visie op de nieuwe 911 1 minute leestijd

Porsche_991_Techart
Als het uitgebreide Exclusive programma van Porsche niet voldoet, biedt TechArt sportieve, maar ingetogen tuning onderdelen. Een 2-delige voorbumper met splitter,  een vaste spoiler op de achterzijde en nieuwe 20″ en 21″ velgen zijn de meest opvallende wijzigingen in het exterieur.

Materialen
Voor het interieur biedt TechArt zeer uitgebreide keuzes in materialen en combinaties, de bovenstaande voorbeeld auto is de presentatie auto die zal debuteren tijdens de Autosalon Geneve. Voor het interieur is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit leer en alcantara, met mat-gelakte onderdelen die matchen met de gele exterieur kleur. TechArt heeft speciale aandacht op het stuur gericht, waar bijvoorbeeld nieuwe Paddles zijn ontwikkeld voor op het stuur.

[nggallery id=4]Categorie(ën)