V8 Vantage krijg upgrade 1 minute leestijd

Aston Martin V8 Vantage 2012

Vorig jaar presenteerde Aston Martin de Vantage S, een sportievere uitvoering van de inmiddels gedateerde V8 coupe of cabrio. Dit jaar zal op de Autosalon Genève de Facelift versie van de goedkoopste Aston plaatsvinden. Slechts 4 pk extra, wordt goedgemaakt door een nieuwe 7-traps SportShift Transmissie.

Technisch
De motor heeft exact dezelfde upgrade als de Vantage S die vorig jaar werd geïntroduceerd, de normale Vantage blijft echter sjiek. Geen uitbundige onderdelen maar vooral technische upgrades rechtvaardigen de titel facelift. Een nieuwe semi-automatische versnellingsbak is de meest noemenswaardige, daarnaast is de auto gericht op meer rijervaring met onder andere een nieuw stuurhuis en Hill-Assist.

Beperkt
De Facelift is herkenbaar aan de sportievere accenten. Carbon-Fiber accentueert een Splitter aan de voorkant en een diffuser aan de achterzijde. Verder is de auto leverbaar met nieuwe combinaties van kleuren en velgen. Tijdens de Autosalon Genève zal Aston Martin de auto onhullen en meer specificaties vrijgeven.



Categorie(ën)