Vorsteiner body kit voor de 991 1 minute leestijd

Vorsteiner V-GT body-kit voor de Porsche 911 (991) Carrera

De Amerikaanse tuner Vorsteiner zal op de Autosalon Genève de V-GT 991 body kit voor de nieuwe Porsche 911 presenteren. Het Tuning programma voor de Carrera omvat spoilers, side-skirts, een andere voorklep en lichtgewicht dakdeel.

Carbon-Fiber
Alle aftermarket body kit onderdelen zijn vervaardigd van Carbon-Fiber en gericht op extra koeling, downforce en een gewichtsbesparing. 20″ of 21″ velgen horen ook de body-kit net als het titanium sport uitlaat systeem en aangepaste vering.
De op de 911 Sport Classic gebaseerde Duck-Tail spoiler is nog niet te zien op de door Vorsteiner vrijgegeven foto, wellicht dat deze wel is te zien op een auto tijdens de onthulling op de Autosalon Genève.Categorie(ën)