Vitesse staat in Genève 1 minute leestijd

Bugatti_Veyron_Grand_Sport_Vitesse

Bugatti moet nog veel moeite doen om de laatste Veyron’s aan de man te brengen. Alle ‘Limited Edition’ modellen niet meegerekend, vult de Vitesse nu het laatste gat in, een cabrio variant van de Super Sport. Wolfgang Dürheimer, CEO van Bugatti, maakte eerst nog bekend dat er geen snellere variant van de Grand Sport mogelijk is vanwege de chassis-stijfheid.

Onthulling
In de zomer van 2011 werd toch een vermomde Grand Sport test-auto gespot, wat de geruchten aansterkte dat er toch een nieuw top model aan stond te komen. De Vitesse krijgt een power upgrade van 200pk en 250nm koppel, dankzij grotere turbo’s en aangepaste koeling. Tijdens de Autosalon Genève wordt meer informatie wereldkundig gemaakt en de auto officieel gepresenteerd.Categorie(ën)