Draken Veyron voor China 1 minute leestijd

Bugatti Veyron GrandSport Wei Long
Bugatti heeft voor het Chinese jaar van de draak ook een actie model gemaakt, genaamd Wei Long 2012. Voor het tot stand komen van de auto, zijn chinese details gebruikt zoals porseleinen details in de velgen en op de tank- en oliedop. De vloermatten zijn gemaakt van zijde, voorzien van een Chinees teken, iets wat ook geborduurd terugkomt op de stoelen.

2 stuks
In Beijing presenteerde Bugatti niet alleen een normale GrandSport, ook de recente Vitesse met 1200 pk staat te schitteren. De auto heeft het kleurenpalet van de Super Sports World-Record Edition en is van binnen uitgevoerd met rood leer en dezelfde draken-referenties. Voor de witte GrandSport moet 1.58 miljoen worden overgemaakt, de Vitesse versie moet 1,8 miljoen kosten.

Porselein
Het is niet de eerste keer dat Bugatti de auto versiert met porseleinen details, eerder presenteerde het merk de Veyron GrandSport L’Or Blanc, voorzien van opvallende blauw-witte strepen, met porselein. Het gerenomeerde bedrijf  Königliche Porzellan Manufaktur Berlin neemt de productie van de ornamenten voor zijn rekening.

[nggallery id=72]

[nggallery id=73]Categorie(ën)