ELMS Zolder afgelast 1 minute leestijd

Circuit Zolder Pitlane
Een domper voor de European Le Mans Series, doordat te weinig teams zich hebben ingeschreven voor de tweede race, wordt de race op 18, 19 en 20 mei op Circuit Zolder geannuleerd. Teams die de race aangrepen om te testen voor het 24h van Le Mans, kunnen zich aanmelden voor de FIA WEC race op 4, 5 en 6 mei op Spa-Francorchamps. De boodschap van de organisatie kwam vlak voor de openingsrace op Paul Ricard, het kampioenschap telt dit jaar daardoor slechts 4 races dit seizoen.

Donington Park
Slechts 19 teams hadden zich aangemeld voor de race op het Belgische circuit en niet alleen deze race heeft te kampen met een lage inschrijvingen. De organisatie van het kampioenschap doet grote inspanning om het minimum van 25 wagens te krijgen voor de race op Donington park. Er wordt daarom gekeken in de GTE, FLM en GTC klasses voor nieuwe deelnemers.Categorie