De 2012 Mille Miglia GMT Chrono 1 minute leestijd

Chopard Mille Miglia GMT Chrono 2012
Elk jaar presenteert Chopard de vernieuwde Mille Miglia modellen, dit jaar brengt wederom grote verschillen. Het saffier glas van het 2011 model is vervangen voor een volledig metalen bodem. Het automatische uurwerk biedt de dual time funtie en is COSC gecertificeerd, 2012 stalen en 250 rosé gouden versies worden gemaakt.

Classic Racing
Sinds 1988 is Chopard bij de Mille Miglia betrokken, het horloge heeft duidelijk kenmerken van de klassieke auto’s die deelnemen aan ‘la corsa più bella del mondo‘. De rubberen band van het horloge is geïnspireerd op het profiel van een jaren ’60 Dunlop Racing band, de 12 en 6  uur markering lijken op die van het instrumentarium in een klassieke race auto.
Het horloge maakt onderdeel uit van de classic racing lijn, dit jaar presenteerde Chopard ook de Grand Prix Historique en Jackie Ickx.Categorie(ën)