Luxe als 6e zintuig 1 minute leestijd

Rolls Royce Ghost EWB Six Senses Concept
In Beijing presenteerde Rolls Royce het Ghost Six Senses concept, een model dat alle zintuigen prikkelt, inclusief het ‘luxe-zintuig’, volgens Rolls Royce. Het presentatie model is uitgevoerd in Carrera White, met de verlengde Ghost als basis. Verder heeft de auto een groot panorama dak en exclusieve velgen. Volgens de CEO Torsten Müller-Ötvös herschrijft de auto een simpele waarheid, dat een Rolls Royce meer is dan enkel een verzameling onderdelen.

Luxe
Om het luxe-gevoel als zintuig te omschrijven,  heeft Rolls Royce een opsomming gemaakt van wat het wel kan omschrijven. Een kenbaar overkomen met distinctieve grille, een audio systeem met ‘exciter’ speakers, de geur van kwaliteit leer en hout, gekoelde Champagne in het middenvak en tot slot het gevoel van de hoogste kwaliteit chroom, fineerhout en leer met lamswol.Categorie(ën)