Wereldpremière 6er Gran Coupé 1 minute leestijd

BMW 6er Gran Coupe presentatie Norbert Reithofer
Norbert Reithofer heeft zojuist de nieuwe 4-deurs 6-serie gepresenteerd op de stand in Genève. De CEO van BMW was in opperbeste stemming, want hij kon tevens vertellen dat 2011 een record jaar was voor de BMW Group. De gepresenteerde auto heeft voornamelijk een fraai interieur, iets waar de dames van Vogue hard aan hebben gewerk. De matte lak kleur Frozen Bronze Metallic is exclusief verkrijgbaar voor de Gran Coupé.

7er alternatief
BMW verwacht dat vooral jongere 7-serie rijders de overstap zullen maken naar de sportieve sedan. Het optionele M-sportpakket en het Individual luxe pakket zijn direct beschikbaar voor de auto, met 3 verschillende motoren. De 640i TwinPower (315 pk), 650i V8 Valvetronic (445 pk) en de 640d dieselmotor die 313 pk levert. Later dit jaar zal het 650i topmodel beschikbaar worden, deze wordt aangedreven door een Bi-Turbo V8. Uit Spyshots bleek dat BMW test met een M6 uitvoering, echter konden ze daar nog geen uitspraak over doen.

[nggallery id=45]Categorie(ën)