Extra beeldschermen in de Mulsanne 1 minute leestijd

Bentley Mulsanne Theatre en iPad Interior Specification

Naast een sportievere versie van de Mulsanne, zal Bentley tijdens de Autosalon Genève ook 2 interieur pakketen presenteren speciaal voor passagiers op de achterbank. Er kan gekozen worden voor een iPad specificatie, waarbij 2 iPads met toetsenbord zijn geïntegreerd in het neerklapbare tafeltje. Voor film liefhebbers wordt er een theatre interieur pakket gemaakt, die wordt voorzien van beeld door een Apple Computer in de kofferbak.

App
De auto wordt geleverd inclusief een iPod Touch, die is geïntegreerd in een speciaal ontworpen cradle. Met een door Bentley ontwikkelde App zijn diverse systemen van de auto te bedienen. Het middenconsole is voorzien van 2 USB poorten waarmee apparaten aan de computer kunnen worden gekoppeld. Voor de beeldschermen is er een keuze tussen 2 schermen in de hoofdsteunen of een 15,6″ scherm aan het dak gemonteerd.
Eigenaren hoeven niet te vrezen voor een luxe-compromis, bekerhouders, een koelkast en hoogste kwaliteit kristallen glazen zijn ook onderdeel van het pakket. Aan het exterieur is de speciale uitvoering ook te herkennen door nieuwe 21″ velgen.

[nggallery id=13]



Categorie(ën)