Cayenne Coupé, Rezvani Beast en Gossip in the paddock 2 minutes leestijd

Jeremy Clarkson break-up sad
Porsche gaat ook op de SUV Coupé tour, het Amerikaanse Rezvani maakt een beast en… Jeremy Clarkson gaat scheiden!

Porsche Cayenne Coupé
Porsche-puristen vonden het heiligschennis, een grote, lelijke en loge SUV van Porsche. Toch was de Cayenne een doorslaand succes en kan niemand meer ontkennen dat de Cayenne een uitzonderlijke Porsche is. Na de introductie in 2003 broedt Porsche op het verder uitdiepen van het succes, een SUV Coupé. Deze zou op de markt komen wanneer de 3e generatie Cayenne is gelanceerd en zal dus niet eerder dan 2018 op de markt gaan verschijnen.

Rezvani Motors Beast 2014

Rezvani Motors Beast
Tsja, heel veel belovend klinkt de modelnaam van de sportwagen niet; beast. Immers is de eerste associatie met het woord beast de auto van Obama, een 9000 kg wegende limo. Maar net als The Beast is de Rezvani Beast een poser, het is niet wat het lijkt want de basis is Ariel Atom met een Amerikaans design omhulsel. Meer dan een 3D schets is het op dit moment nog niet, maar het prijskaartje van $ 99.500 is wel echt. Specificaties heeft Rezvani genoemd maar wij wachten nog even met het verder uitdiepen van dit model tot we het daadwerkelijk rijdt.

Jeremy Clarkson’s huwelijk kapot
We zullen er zeker geen gewoonte van maken, maar voor één van de bekendste petrolheads maken we een uitzondering; na 21 jaar huwelijk tussen Frances en Jeremy Clarkson is het over. Het stel heeft 2 dochters en een zoon maar zou al een tijd gescheiden wonen, omwille van het overspel van Jeremy. Roddelpers heeft opgetekend dat Frances met vriendinnen dit heeft gevierd in Mallorca en voegt daar aan toe: ‘Haar vrienden wachten hier al jaren op en nu heeft ze eindelijk de knoop doorgehakt’. Het nieuws komt daags nadat Jeremy Clarkson in opspraak raakte wegens het gebruik van ‘the n-word‘.