Mercedes-AMG GT R onderweg naar IAA 1 minute leestijd

Mercedes Benz AMG GT S R Black Series
Op de 2015 IAA Frankfurt komt Mercedes-Benz met een groot aantal primeurs, waarbij een extra sportieve AMG GT in het middelpunt van de aandacht zou kunnen staan. De laatste weken worden diverse test-wagens gespot van de auto die aangeduid zou kunnen worden als AMG GT R of AMG GT Black Series. Duidelijk zijn de aerodynamische aanpassingen, natuurlijk krijgt de auto ook meer vermogen en sportiever rijgedrag.

AMG GT
Mercedes-Benz onthulde de AMG GT op de Mondial de l’Automobile vorig jaar en is pas 8 maanden op de markt, een extra sportieve versie is dus erg rap. Waarschijnlijk is dat Mercedes-Benz niet gelijk al zijn kruit wil verschieten en kiest voor de GT R naam, waarbij een ‘Black Series’ topmodel later zal volgen.Categorie(ën)