Lamborghini bevestigd Super Veloce Roadster 1 minute leestijd

Lamborghini LP750-4 Aventador SV Super Veloce Autosalon Geneve 2015-1
Op het Goodwood Festival of Speed heeft Lamborghini bij monde van CEO Stephan Winkelmann de komst van de LP750-4 Aventador Super Veloce Roadster bevestigd. Begin dit jaar werd de coupé versie onthuld op de Genève Motor Show, alle 600 stuks zijn al vergeven en Lamborghini verwacht geen moeite te hebben met het verkopen van nog eens 500 dakloze stuks.

SV Roadster
Lamborghini gaat met een traditie breken, slechts een handvol Super Veloce Roadsters zijn gebouwd van de Diablo (20 stuks) en Miura (7 stuks), van de voorloper van de Aventador, de Murcielago, is niet één SV Roadster gebouwd. Het bericht dat de Roadster op de markt verschijnt komt op het moment dat de eerste coupé’s worden geleverd aan de klanten.

Orderboeken geopend
De verkoop van het model is reeds gestart, aangewezen importeurs hebben de eerste orders genoteerd, ook in Nederland zijn er al bestellingen.Categorie(ën)