De nieuwe BMW 7-serie 1 minute leestijd

BMW 7-serie G11 7-series M sport 2016
Na maanden van teasen en informatie lekken, heeft BMW haar nieuwe vlaggenschip onthuld, de (G11) 7-serie. Het nieuwe model dat moet concurreren met bijvoorbeeld de Mercedes-Benz S-klasse en Audi A8, wordt gebouwd met lichtgewicht CFRP (carbon fiber reinforced plastic), heeft de laatste technologieën in zich en is de grootste BMW ooit. Of de auto zich kan meten met concurrenten weten we wanneer de auto op 24 oktober in de showroom verschijnt.

Onthulling in BMW Welt
Een nieuw vlaggenschip onthul je niet zomaar, BMW had haar eigen museum, BMW Welt, voor de gelegenheid omgedoopt tot presentatie hal. Een klassieke muziek koor begeleide de avond én onthulling van de wagen voor de circa 500 genodigden in de zaal.

 Categorie