AutoRAI 2015 groot succes 1 minute leestijd

AutoRAI 2015 Nieuw concept Cito Motors kroymans Aston Martin-1
Na een autofeest van 10 dagen heeft gisteren de AutoRAI 2015 zijn deuren weer gesloten. Voor de 59e editie heeft de organisatie bestaand succes gecombineerd met een nieuwe opzet, wat door importeurs en bezoekers in de smaak viel. Met 291.717 bezoekers kwamen er 8% meer mensen naar de Amsterdam RAI.

2015
De organisatie van de AutoRAI is zeker tevreden over de comeback van de beurs; “Geen enkel ander betaald publieksevenement in Nederland trekt zoveel mensen”. Hij vervolgt: “Ik ben uiterst tevreden over de reacties van zowel het publiek als alle automerken over het nieuwe concept van AutoRAI. We hebben met vertegenwoordigers van RAI Vereniging, Amsterdam RAI en natuurlijk de automerken er de afgelopen periode keihard aan gewerkt en met deze waardering en bezoekcijfers heeft het zijn vruchten afgeworpen. Een goed signaal voor de sector die een dergelijke opsteker zeker kan gebruiken. Het blijkt dat de AutoRAI springlevend is en met het succes van deze editie kan iedereen AutoRAI 2017 nu al in zijn agenda zetten!

2017
Die datum is alvast vastgesteld op 30 maart t/m 9 april, aan de formule hoeft de organisatie in ieder geval niet meer te sleutelen.Categorie(ën)