Ferrari onthuld 488 GTB in Genève 1 minute leestijd

Ferrari 488 GTB Geneva Motor Show 2015-42
Op de Geneva Motor Show heeft Ferrari de nieuwe 488 GTB onthuld. De auto wordt genoemd als volledig nieuw model, maar kan beter gezien worden als ingrijpende facelift van de 458 Italia. Grootste wijziging is dat de auto nu een 3,9 liter twin-turbo V8 heeft, 670 pk en 760 Nm koppel, prestaties zijn daarmee niet te vergelijken met zijn voorganger.

Onthulling
Tijdens de persconferentie nam een nieuw gezicht plaats, Amedeo Felisa. Door FCA (Fiat Chrysler Automotive) is hij naar voren geschoven om Luca di Montezemolo te vervangen. De auto die hij mocht presenteren aan de aanwezige pers is ook een nieuwe start voor Ferrari, met de dubbel-geblazen V8 motor.

Lees meer over de 488 GTB in ons eerdere artikel.Categorie(ën)